Button Text

Leren & Ontwikkelen

Eurosafe biedt je unieke kansen om je carrière te starten of een volgende stap te zetten. Wij begrijpen dat persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor je is. Daarom ondersteunen we je in elke fase van jouw loopbaan. Of je nu een stageplek of meer uitdaging zoekt. Wij zijn jóúw werkgever.

Alle vacatures
Stage & afstuderen

Studeer jij en zoek je een stage- of afstudeerplek? Wij zijn de organisatie om geleerde theorie in de praktijk te brengen. Geen saaie koffiehaalstages. Maar een kans om écht deel te nemen aan het bedrijfsleven. Plezier in werken en leren staat centraal.

Wat kun je verwachten?

Uitdagende projecten

Tijdens je stage krijg je de kans om deel te nemen aan boeiende projecten. Hierdoor draag je bij aan het creëren van een veilig Nederland.

Professionele begeleiding

Je wordt begeleid door onze experts in het vakgebied. Een waardevolle leerervaring.

Ruimte voor groei

Wij focussen op het overdragen van kennis en vaardigheden. Jij op ontwikkeling tot professional. Wie weet bij Eurosafe.

Plezierige werkomgeving

Wij geloven in jouw expertise en zelfstandigheid. Maar ook in het plezier van samenwerken. Word onderdeel van een groeiende organisatie. Waar continue ontwikkeling en samenwerking centraal staat. Dat maakt werken leuk.

Praktische toepassing van je studiekennis

We moedigen je aan om je ideeën uit te voeren in de praktijk. Met als doel: plezier maken en dingen leren. Jij draagt bij aan onze missie. Veiligheid verzekerd, vertrouwen verankerd.

Medewerkers aan het werk op hoogte
Collega's in overleg op de werkplek
Trainer geef een cursist instructies
Medewerkers in overleg
Medewerkers buiten aan het werk op het dak
De volgende stap in jouw loopbaan

Of je nu net begint aan je loopbaan of dat je al stappen hebt gezet. Bij Eurosafe bieden wij continue uitdaging aan. Wij zijn ervan overtuigd dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom zoeken we gedreven individuen. Met een passie voor het creëren van een veilige werkomgeving. Voor zichzelf en voor de wereld om ons heen. Bij ons geven we je het gevoel dat je niet alleen werkt, ook al is dat vaak wel zo. We geloven in jouw kennis en zelfstandigheid. Aangevuld door samenwerking & kennis delen. Dat moet leuk zijn en goed voelen. Je wordt onderdeel van een groeiende organisatie die continu ontwikkeling en samenwerking omarmt.

Wat kun je verwachten?

Voortdurende leermogelijkheden

Blijf groeien met onze opleidingsmogelijkheden. Ongeacht je functieniveau. Wij moedigen niet alleen het volgen van opleidingen of trainingen aan. Maar bieden ook mogelijkheden voor groei in je functie.

Evaluatiemomenten

Reflecteer, leer en groei met geplande evaluatiemomenten per jaar. Hierin reflecteren we niet alleen op je prestaties, maar ook uiten we waardering voor jouw bijdrage.

Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkel jezelf op een manier die bij jouw past. Met aandacht voor jouw groei en welzijn.

Plezier en samenwerken

Werk met plezier samen in een omgeving waar teamwork centraal staat. Zowel op de werkvloer als daarbuiten.

De voordelen van leren & ontwikkelen bij Eurosafe

Praktijkgericht onderzoek

Jouw onderzoek zal directe impact hebben op de veiligheid van professionals in verschillende industrieën.

Toegang tot middelen

Eurosafe biedt toegang tot state-of-the-art faciliteiten en gegevens, wat je onderzoek aanzienlijk zal versterken.

Begeleiding van experts

Je krijgt deskundige begeleiding van ervaren professionals die je zullen helpen bij het verfijnen van je onderzoek.

Netwerkmogelijkheden

Je hebt de kans om te netwerken met professionals in de industrie en je onderzoek te presenteren aan een breder publiek.

Start je carrière bij Eurosafe

Of je nu wilt stage lopen, afstuderen of je carrière wilt starten, Eurosafe heeft mogelijkheden die bij jou passen. Bekijk onze beschikbare posities en neem de eerste stap naar een opwindende en zinvolle carrière