Button Text

Kantoor bij Eurosafe

De plek waar veiligheid het hoogste doel is. Bij alles wat we doen.

Medewerkers in overleg
Alle afdelingen

Op ons kantoor draait alles om samenwerking

Veiligheid voor alles. Dat begint bij samenwerken, zo weten wij uit ervaring. En samenwerken is precies wat wij elke dag doen. Alle teams zijn verbonden. Alle processen zijn gekoppeld. Net zoals onze Safety Circle®.

Op ons kantoor draait alles om samenwerking. Van design & calculatie tot sales. Maar ook van QHSE tot frontoffice en marketing. En van finance tot ICT en HR. Elke afdeling, elk team, iedere collega, is een schakel voor het einddoel. Veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Veiligheid voor iedereen.

Ontdek wat we doen
"Van projectadministratie tot sales ondersteuning tot het ontvangen van klanten. Geen enkele dag is hetzelfde. Wanneer alles aan het einde van de dag goed geregeld is voor mijn collega's en onze klanten, ga ik met een voldaan gevoel naar huis."
-
Kelly Wolf
,
front office medewerker
Medewerker in een industriële hal
Wat we doen

Specialist op elke afdeling met hun eigen vakgebied.

Eurosafe mensen zijn specialisten. Ieder in wat ze doen en in hoe ze werken. Unieke kennis, kracht, optimale efficiëntie. samenwerking en expertise. Iedereen even betrokken en gedreven. Onze teams zijn:

Design & calculatie

We pakken elke uitdaging aan. We ontwerpen wat sales bedenkt. Dit doen we in samenspraak met de wensen van de klant. We maken inzichtelijk wat die vraag is en geven advies over wat nog beter kan.

Sales

Als de klant het vraagt, verkopen we een product. Als het aan ons ligt, bieden we een totaalconcept aan. Want zo werkt veiligheid. Elke schakel telt en draagt bij aan veilig werken. We zijn klantvriendelijk en begrijpen de behoefte van de klant. Zo zorgen we voor de optimale dienstverlening.

QHSE

Veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu. Daar draait het om binnen ons QHSE-team. We bewaken en borgen de veiligheid, met scherpe focus. Met nauwkeurigheid en gedrevenheid zorgen we dat Eurosafe voldoet aan de hoogste QHSE-standaarden. Altijd, overal.

Front Office

Als front office team zorgen we voor een warm welkom. Enthousiast en met een glimlach. De eerstelijns telefonie en mail hebben onze volste aandacht. Want dat is de eerste stap in elk antwoord op elke vraag. Een goede eerste indruk? Daar zorgen we voor.

Marketing

Met een duidelijke strategie en creatieve ideeën zetten we Eurosafe op de kaart. Als marketing team brengen we onze boodschap helder over en creëren we campagnes met impact. Een sterke positie in de markt, daar gaan we voor.

Finance

Hier draait alles om precisie en betrouwbaarheid. Ons team van financials is het eindstation van al onze processen. Het team bewaakt de kaders. We handelen proactief wanneer er iets buiten die randen dwaalt. Of wij op cijfers zijn? 100%. Scherp? Zijn we ook.

ICT

De digitale ruggengraat van Eurosafe. Onze systemen beheren we zorgvuldig Daarom hebben we de kennis van vandaag en morgen in huis. We kijken continu vooruit zodat we ons altijd blijven ontwikkelen richting een veilige digitale toekomst.

HR

Werven, ontwikkelen en behouden van talent binnen Eurosafe. Laat dat gerust aan onze afdeling over. Ons doel? Een werkomgeving creëren waarin elke medewerker kan groeien. En waar werkplezier een hoofdrol speelt. Want blije medewerkers zorgen voor maximale veiligheid.

Medewerkers in overleg
Medewerker aan het werk op de telefoon
Medewerkers in overleg
Medewerkers in overleg op kantoor
No items found.
Onze ambitie

Onze ambities gaan ver. En tot op grote hoogte.

Ambitie nummer 1: we willen dat mensen zichzelf zijn. Dat ieder op zijn of haar eigen manier optimaal tot zijn of haar recht komt, zowel professioneel als persoonlijk.

  • Continu verbeteren van onze dienstverlening en efficiëntie. Met optimale samenwerking tussen kantoor en buitendienst.
  • Het ontwikkelen van leiderschap en talent binnen onze organisatie.
  • Hanteren van klantgerichtheid en tevredenheid als leidende principes.
  • Bevorderen van innovatie in processen en systemen voor een moderne werkomgeving.
  • Faciliteren van persoonlijke ontwikkeling en groei voor alle medewerkers.
  • Het beste vakmanschap leveren, met focus op het creëren van veiligheid.