Button Text

Safety & Rescue bij Eurosafe

Vakmensen voor alle veiligheids- en reddingsvraagstukken.

Medewerkers met touwen aan het werk op het dak
Alle afdelingen

Safety & rescue gaat over het bieden van specialistische diensten. Op het gebied van het leveren van veiligheidspersoneel.

Rope access, standby rescue teams, brandwachten en mangatwachten. Echte vakmensen voor alle veiligheids- en reddings vraagstukken. Eurosafe kent en levert ze.

We bieden een breed scala aan diensten. Zoals het uitvoeren van rope access, het leveren van standby rescue teams, brandwachten en mangatwachten. Daarmee bieden we naast oplossingen vooral ook vakmensen. Voor alle veiligheids- en reddingsvraagstukken.

Ontdek wat we doen
"Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor het inzetten van veiligheidspersoneel bij uiteenlopende klanten met een focus op vastgoed en industrie. Het helpen van klanten bij het creëren van een veilige werkomgeving. Dat is waar we het voor doen!"
-
Charlotte Buuron
,
coördinator rope acces/safety & rescue support
Medewerker in industriële hal
Wat we doen

Specialist in het leveren van veiligheidspersoneel

Goed opgeleide professionals voor specialistische werkzaamheden. We hebben ze paraat en leveren ze om veiligheid te waarborgen. Op kantoor wordt de WMS uitgevoerd en alle risico’s getackeld. In het veld wordt de klus vervolgens met alle benodigde materialen veilig uitgevoerd. Veiligheid? Check.

Werken aan veiligheid op hoogte en in besloten ruimten, dat doe je samen. Wat staat je te wachten:

Rope Access

We voeren rope access werkzaamheden om moeilijk bereikbare locaties beschikbaar te maken. Met touwtechnieken en abseiltechnieken komen we overal. Vooral ook daar waar standaardoplossingen niet de oplossing bieden. Voorbij de standaard, typisch Eurosafe.

Standby Rescue Teams

Complete standby rescue teams, geleverd op plekken waar de kans op gevaarlijke situaties groot is. Bijvoorbeeld op een olieplatform. Onze mensen staan 24/7 klaar, om in te grijpen als situaties gevaarlijk worden. En mogelijk om mensen te redden.

Brandwacht en mangatwacht

Toezicht en snelle respons bij werkzaamheden met verhoogd risico. Onze ervaren brand- en mangatwachten staan klaar. Daar waar speciale eisen gelden rondom brandveiligheid, brandpreventie en brandbestrijding. Of daar waar gewerkt wordt in een besloten ruimte.

Medewerker daalt af vanaf het dak met touwen
Er wordt een redding vanaf een hijskraan uitgevoerd
Close up van medewerker die aan het werk is met zijn harnas en touwen
Medewerker die als brandwacht aan het werk is en een controle uitvoert
Medewerkers die met zonsopkomst hun werk tegemoet lopen
No items found.
Onze ambitie

Onze ambities gaan ver. En tot op grote hoogte.

Ambitie nummer 1: een toppositie in safety & rescue.

  • Continu aanbieden van hoogwaardige standby rescue teams. Gecertificeerd voor veiligheid, reddingen en eerste hulp.
  • Totaal ontzorgen van klanten met deskundig personeel en full-service pakketten. Onderscheidend door onze expertise.
  • Efficiënt inzetten van ervaren brand- en mangatwachten voor toezicht en snelle respons bij werkzaamheden met verhoogd risico. 
  • Uitbreiden van onze expertise in Rope Access. Met flexibiliteit en minimale overlast. Volgens de hoogste veiligheidsnormen.