Button Text

Disclaimer

Deze website is eigendom van Eurosafe. De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie en is geen advies. De informatie is afkomstig van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kunnen wij niet instaan.

Eurosafe is niet aansprakelijk voor schade geleden als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie. Maar ook niet voor de schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van informatie via het internet.

Deze disclaimer is het laatst bewerkt op 1 februari 2024.

Nederlands recht

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

Eurosafe Organisation BV is geregistreerd onder nummer 89910001 bij de Kamer van Koophandel.

Werking website

Eurosafe kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als er daardoor schade wordt geleden.

Informatie op de website

Bij informatie op deze site zijn we uitgegaan van een aantal algemene uitgangspunten. Hiervan staat niet vast of die op jouw situatie van toepassing zijn. Alle informatie is uitsluitend indicatief en kan wijzigen.

Informatie op sites waar naar gelinkt wordt

Op onze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze informatie en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade geleden als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie. Maar ook niet voor de schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van informatie via deze websites.

Gebruik van informatie

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo’s) is eigendom van Eurosafe. Deze informatie mag gebruikt worden. Onder voorwaarde dat er wordt vermeld dat de informatie afkomstig is van www.eurosafe.eu. Laat de informatie daarbij ongewijzigd. Als je de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, dan is toestemming van Eurosafe noodzakelijk.

Over de disclaimer

Eurosafe behoudt zich het recht om deze disclaimer aan te passen. De datum van de plaatsing van de disclaimer is altijd bovenaan de pagina te vinden.