Button Text

Montage bij Eurosafe

Samen bouwen aan veiligheid op hoogte en in besloten ruimten.

Buiten aan het werk op het dak
Alle afdelingen

Voorbereiden en uitvoeren van de meest uiteenlopende projecten


Onze montage afdeling bouwt aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze professionals in het veld en achter de schermen werken aan veilige werkomgevingen. Op unieke locaties in heel Nederland en daarbuiten.

Ontdek wat we doen
Ik monteer valbeveiliging op diverse locaties, van platte daken tot hoogspanningsmasten. Het werken op hoogte bij Eurosafe geeft me de uitdaging en variatie die ik zoek, elke dag weer.
-
Miro te Velde
,
1e monteur
Wat we doen

Specialist in het voorbereiden en monteren van veiligheidsoplossingen

In een montageteam trek je samen op. Altijd. Je bent immers een team. Dus samenwerking is de sleutel. Tot succes én werkplezier. Je bent dagelijks op pad met je collega. Met de werkvoorbereiders, planners, magazijnbeheerders en monteurs heb je minstens zoveel contact. Korte lijntjes dus. Met al je collega’s. Bij elke klus.

Werken aan veiligheid op hoogte en in besloten ruimten, dat doe je samen. Wat staat je te wachten:

Installatie van veiligheidsvoorzieningen

Onze montageteams monteren hoogwaardige klim- en veiligheidsvoorzieningen. Van ankerpunten tot davit armen. Van hekwerken tot railsystemen. Veiligheid verzekerd, vertrouwen verankerd.

Magazijnbeheer

Alle materialen op de juiste plek opslaan, orders picken, vrachtwagens laden en lossen. Onze logistieke medewerkers draaien hun hand er niet voor om. Onmisbare vakmensen voor een vlotte uitvoering van elk project.

Werkvoorbereiding en planning

Werkzaamheden tot in de puntjes voorbereiden, scherp inkopen, efficiënt plannen. Zo zorgt ons team op kantoor dat elk project soepel verloopt en aan de hoogste eisen voldoet. Van goed voorwerk naar veilig werken, voor iedereen.

Medewerkers overleggen en zijn aan het werk op het dak
Close up van werkzaamheden die ze aan het uitvoeren zijn
Medewerkers pakken materialen uit de bus
Close up van medewerkers aan het werk
No items found.
Onze ambitie

Onze ambities gaan ver. Of eigenlijk: tot op grote hoogte.

Ambitie nummer 1: vakmanschap leveren op hoog niveau.

  • Leveren van veiligheid door kwaliteit en betrouwbaarheid. Met aandacht voor elk detail. Elke dag, elk project.
  • Veilig werken. Door onze eigen veiligheid te borgen, geven we het goede voorbeeld. Veilig werken aan veiligheid.
  • Optimale samenwerking op elke afdeling. Binnen en buiten. Dat is immers de sleutel tot soepele en efficiënte projecten én tot een fijne werksfeer.
  • Versterken van onze betrouwbare reputatie. Kwaliteit, betrouwbaarheid en bovenal veiligheid. Onze opdrachtgevers vertrouwen erop. Daar voegen wij ook nog klantvriendelijkheid aan toe. Logisch, vinden wij.