Button Text

Open sollicitatie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreekt jou Eurosafe aan als nieuwe werkgever? Wij staan altijd open voor getalenteerde en gedreven professionals. Een open sollicitatie bij ons biedt jou de kans om jezelf voor te stellen en aan te geven welke waarde jij kunt toevoegen aan onze groeiende organisatie.

Alle vacatures
Werken bij Eurosafe

Wat krijg je?

  • Ontdek nieuwe mogelijkheden: als je een open sollicitatie stuurt, geef je jezelf de kans om mogelijkheden te ontdekken die wellicht nog niet in onze actuele vacatures zijn vermeld.
  • Persoonlijke aandacht: wij waarderen het initiatief dat je neemt met een open sollicitatie en zullen jouw profiel met aandacht bekijken.
  • Toekomstige kansen: hoewel er op dit moment misschien geen passende vacature is, kan jouw open sollicitatie de basis vormen voor toekomstige  mogelijkheden binnen ons groeiende team.

Wat is vereist?

  • Proactieve houding: laat zien dat je proactief bent en graag een bijdrage wilt leveren aan ons team.
  • Duidelijke motivatie: vertel ons waarom je graag bij Eurosafe zou willen werken en welke toegevoegde waarde je meebrengt.
  • Relevante achtergrond: geef in je sollicitatie aan wat jouw achtergrond, ervaring en expertise zijn die relevant kunnen zijn voor onze organisatie.

Over de vacature

Bij ons werken elke dag ruim 140 collega’s met veel plezier en passie aan oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten veilig kunnen werken op hoogte of besloten ruimtes.

Een open sollicitatie geeft jou de ruimte om jezelf te presenteren en te laten zien wat jij kunt bijdragen aan ons bedrijf. We waarderen het initiatief en zullen jouw sollicitatie zorgvuldig beoordelen. Hoewel we op dit moment wellicht geen passende vacature hebben, kijken we graag naar de mogelijkheden voor de toekomst.

Tessa Lugtenberg - Recruiter bij Eurosafe

Zin om de uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van ons team?

Geweldig! Aarzel niet langer, klik op 'solliciteer direct' en deel jouw cv en motivatiebrief met ons via het formulier. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en nemen snel contact met je op.

En trouwens. Bij ons zit je goed. Neem gerust een kijkje bij onze arbeidsvoorwaarden. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.