Button Text

Bij inspectie draait alles om het samenspel van inspecties en rapportages

Aantoonbare veiligheid. Daar zorgen we samen voor. Het draait om meer dan alleen inspecteren, keuren en onderhouden. Het gaat om het creëren van vertrouwen, zekerheid en veiligheid.

Een werkomgeving die altijd veilig is. Voor al onze opdrachtgevers door heel Nederland. Onze afdeling inspectie staat ervoor en gaat ervoor. Daadkracht, een scherpe blik, oog voor veiligheid en heel veel vakkennis.

Ontdek wat we doen
"Afwisseling in mijn werk vind ik belangrijk. Tijdens een werkdag als inspecteur ben je veel alleen onderweg. Elke dag is anders. Dit brengt naast variatie ook uitdaging met zich mee."
-
Ruben Schutte
,
Inspecteur
Medewerker in industriële hal
Wat we doen

Specialisten in het inspecteren van veiligheidsoplossingen

Onze inspecteurs in de buitendienst zijn dagelijks op pad voor inspecties, keuringen en onderhoud. Op allerlei locaties in het hele land, overal op hoogte en in besloten ruimten. Daarbij draait het om vakmanschap en teamwork. De bevindingen van onze inspecteurs worden omgezet in heldere rapportages. 100% inzicht en overzicht voor onze opdrachtgevers.

Werken aan veiligheid op hoogte en in besloten ruimten. Dat doe je samen. Wat staat je te wachten:

Inspecties

Werken op hoogte komt met adembenemende uitzichten. Een leuke bijkomstigheid in het werk van onze inspecteurs. Daarnaast bekijken ze de persoonlijke beschermingsmiddelen en klim- en veiligheidsvoorzieningen. Met een kritische blik en nauwkeurige controles waarborgen ze de veiligheid van werkplekken. Maar ook de betrouwbaarheid van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Rapportages en certificaten

Na elke inspectie vertalen de collega’s op kantoor de bevindingen naar heldererapportages. Heel vlot en volledig. De opdrachtgever krijgt gedetailleerde keuringsrapportages en duidelijke certificaten. Keuren we iets af? Dan geven we advies. Wat we omzetten in eenconcrete herstel- en vervangingsacties. Het resultaat? Betrouwbare veiligheidsvoorzieningen. Altijd en overal.

Samenwerking en communicatie

Goed samenwerken betekent ook helder communiceren. Precies wat onze inspecteurs en kantoormedewerkers doen. Zo zorgen ze voor heldere en complete rapportages voor de klant. Op die manier lopen we voor in duidelijke veiligheidsadviezen en -normen.

Medewerkers pakken hun benodigde materialen uit de bus
Medewerker trekt het harnas aan
Medewerker voert een trekproef uit
Medewerker loopt het dak op met blauwe lucht
No items found.
Onze ambitie

Onze ambities gaan ver. En tot op grote hoogte.

Ambitie nummer 1: voortdurend verbeteren van veiligheid en service door nauwkeurige inspecties.

  • Uitvoeren van inspecties met het hoogste niveau van vakmanschap en zorgvuldigheid. Daarbij voldoen we aan de hoogste normen en overtreffen we klantverwachtingen.
  • Handhaven van onze focus op veiligheid. Daarbij heeft behoud van een veilige werkomgeving de hoogste prioriteit. Altijd.
  • Versterken van de samenwerking tussen binnendienst en buitendienst. Zo bieden we een naadloze ervaring bij inspecties en rapportages.
  • Actief bijdragen aan de ontwikkeling van de branche. Door betrokkenheid bij normen en voorschriften. En het delen van onze expertise met de gemeenschap.