Button Text

Bij Eurosafe werken we samen aan veiligheid, groei en autonomie

We streven naar meer dan alleen een baan.
We bieden een kans om een nieuw perspectief te ontdekken.

Veiligheid, wijsheid & gedrevenheid

Het zijn onze kernwaarden. Waarden die allesbepalend zijn voor ons. Veiligheid staat bij ons op nummer 1. En daarbij streven we dus ook naar een100% veilige werkomgeving. Dat kan niet anders als specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten.

Onze medewerkers,
onze kracht

Een veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Dat vinden wij van grootbelang. Een prettige, vinden we minstens zo belangrijk. Net als blijven lerenen ontwikkelen. Jouw groei en geluk staat centraal. Zo kunnen wij een langdienstverband aangaan. We houden van een positieve werksfeer. Samenwerken enhet delen van ideeën worden toegejuicht en een complimentje is snel gegeven. Jeontdekt niet alleen werk. Je ontdekt de kans om elke dag een verschil te maken.

Mark Dubbink
CEO bij Eurosafe

“Bij Eurosafe werken we vanuit een ander perspectief. We maken het verschil voor een ander én voor onszelf.Veiligheid, wijsheid en gedrevenheid is het fundament van ons hechte team. Bij Eurosafe word je onderdeel van een bewegende, groeiende en lerende organisatie. Waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn en je te ontwikkelen.”

Veiligheid, wijsheid en gedrevenheid

Een nieuw perspectief

We bieden niet alleen banen. Maar we bieden een carrière die voortdurende groei en ontwikkeling stimuleert. Mits dit natuurlijk past bij jouw ambitie. Onze werkgeverspropositie 'een nieuw perspectief' weerspiegelt onze toewijding aan autonomie en groei. In onze platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen, staat veiligheid en communiceren centraal. Niet alleen in ons werk, maar ook voor onze medewerkers.

Er is ruimte om jezelf te zijn en je mening te delen. We worden bij van mensen die initiatief nemen en kansen benutten. We streven naar een positieve werkervaring met goede arbeidsvoorwaarden en voordelen. Flexibiliteit om werk en privé in balans te houden is vanzelfsprekend. Reken op voortdurende training en loopbaanontwikkeling. Waardoor je continu blijft leren en groeien. Kom bij ons werken en ontdek jóúw nieuwe perspectief.

148
Medewerkers
51
VrijMiBo's
4
Uitjes per jaar
Haal het beste uit je werk en leven
Actief in duurzame
bedrijfspraktijken
Haal het beste uit je werk en leven

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij ons zit je goed. Werken bij ons betekent dat je: 

 • Werkt voor een unieke speler. Wij zijn een toonaangevende organisatie. Waar veiligheid de kern is.
 • Persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Volg verschillende (interne) opleidingen en blijf groeien in je vak.
 • Thuis voelt in een fijne werkomgeving. Ervaar een bedrijf waar persoonlijke aandacht en passie samenkomen.
 • Een aantrekkelijk salaris ontvangt. Krijg een salaris dat afgestemd is op de functie en je leeftijd en ervaring.
 • Veel vrije dagen hebt. Geniet van 38 vakantiedagen per jaar (bij een fulltime dienstverband), waarvan 13 ADV dagen.
 • Contractzekerheid hebt. We starten met een contract van 12 maanden, bij een positieve beoordeling verlengen we graag.
 • Profiteert van secundaire voordelen: ontvang reiskostenvergoeding (of een  lease auto bij bepaalde functies), een goede pensioenregeling en natuurlijk  8% vakantiegeld.
 • Geniet van een gezamenlijke lunch. Maak deel uit van een gezamenlijke lunch waar we een kleine bijdrage voor vragen.
 • Fit en actief blijft. Meld je aan bij  ‘Bedrijfsfitness Nederland’ voor korting op sporten bij lokale sportscholen.
 • Afdelingsuitjes & feestjes. Een uitje met de afdeling, jaarlijks de zomer- en kerstborrel. Én twee keer per jaar een personeelsfeest vanuit onze personeelsvereniging.
 • De week afsluit met een vrijdagmiddagborrel. Elke vrijdag komen veel  collega’s naar de borrel om het weekendgoed in te luiden.

Enthousiast? Solliciteer en maak deel uit van ons energieke en betrokken team!

Actief in duurzame
bedrijfspraktijken

Onze bijdrage aan een veilige en duurzame wereld

Bij Eurosafe is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) geen bijzaak. Het is verweven in onze organisatiecultuur. We zetten in op duurzame bedrijfspraktijken en hebben oog voor het welzijn van onze medewerkers en de regio’s waarin we actief zijn.

Onze toewijding aan veiligheid gaat hand in hand met onze inzet voor duurzame inzetbaarheid. Door onze expertise en inspanningen te bundelen, dragen we bij aan een wereld die niet alleen veiliger maar ook duurzamer is. Eurosafe is meer dan alleen een werkgever. We zijn een partner die streeft naar positieve veranderingen op wereldwijde schaal.

Werken bij Eurosafe?

Solliciteer vandaag en ontdek een nieuw perspectief bij Eurosafe.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt en hebben de meest gestelde vragen vast op een rijtje gezet. Wil je iets anders weten of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Eurosafe

Waar is Eurosafe gevestigd?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Naast Zwolle hebben we ook twee vestigingen in Dordrecht en Zevenbergen. Check onze contact pagina voor alle details.

Wat vindt Eurosafe belangrijk?

Wij staan voor veiligheid, wijsheid en gedrevenheid. Alles draait om het creëren van een veilige werkomgeving bij risicovolle situaties. Iets waar we, als specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten, elke dag aan werken.

Kan je een aantal cijfers over Eurosafe vertellen?

Zeker. We zijn trots op ons team van ongeveer 150 collega’s, die dagelijks werken aan de veiligheid van 4.200 klanten. Met zo’n 1.000 succesvolle projecten per jaar hebben we een solide reputatie opgebouwd. Onze medewerkers werken graag bij Eurosafe want het gemiddeld aantal dienstjaren bij ons is 7 jaar. Iets om trots op te zijn!

Hoe is de werksfeer bij Eurosafe?

De werksfeer is dynamisch en collegiaal. We geloven in werken in een team, want samen word je beter. Met open communicatie en een positieve sfeer. Hard werken, maar ook genoeg ruimte voor een lach en een grap.

Solliciteren bij Eurosafe

Hoe loopt het sollicitatieproces?

Zodra je jouw sollicitatie hebt achtergelaten gaan we deze bekijken en beoordelen. Binnen vijf werkdagen ontvang je van ons een reactie. Bij een match volgt een kennismakingsgesprek. Vervolgens een verdiepend gesprek of eventueel een meeloopdag. Is de klik er? Dan doen we graag een aanbod. Ga je akkoord met de aanbieding? Dan gaan we met elkaar de verbinding aan.

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Uiteraard. Stuur jouw open sollicitatie en laat ons weten waarom jij een geweldige aanvulling zou zijn.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik heb gesolliciteerd?

Wij respecteren jouw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie over hoe we met jouw gegevens omgaan. Bovendien vragen we, zodra je solliciteert, om jouw toestemming.

Ik zie geen einddatum bij de vacature staan, kan ik altijd solliciteren?

Alle vacatures die online staan, zijn actueel. Als er geen einddatum in de vacature expliciet is vermeld, kan je op elk moment bij ons solliciteren.

Werken bij Eurosafe

Welke arbeidsvoorwaarden zijn er bij Eurosafe?

Bij ons zit je goed. We hebben onze arbeidsvoorwaarden uitgebreid omschreven. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb ik uitzicht op een vast contract?

Je start met een jaarcontract (tenzij anders aangegeven in de vacature). Wanneer beiden partijen blij zijn, word jouw contract verlengd. We gaan graag een duurzame samenwerking aan.

Welke ontwikkel mogelijkheden biedt Eurosafe?

Wij geloven in groei! Ontdek de verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op onze Leren & Ontwikkelen pagina.

Wat doet Eurosafe op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)?

Onze toewijding aan veiligheid gaat hand in hand met onze inzet voor duurzame inzetbaarheid. We willen bijdragen aan een wereld die niet alleen veiliger, maar ook duurzamer is. We zetten in op duurzame bedrijfspraktijken en hebben oog voor het welzijn van onze medewerkers en de regio’s waarin we actief zijn.

Esther Lodewijk

Neem contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar meer informatie over werken bij Eurosafe? Neem dan gerust contact met ons op.