Button Text

PBM & Levering bij Eurosafe

Veiligheid in elk detail, levering met precisie.

Medewerker aan het werk in het magazijn
Alle afdelingen

Bij PBM & levering draait alles om deskundig advies

Veiligheid op maat begint bij een deskundig advies. Precies waar het op de afdeling PBM & Levering om draait. Dit is de eerste grote stap naar vertrouwen, zekerheid en een blijvend veilige werkomgeving.

We gaan verder dan ‘alleen’ het leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het begint met een scherp advies. Daarmee creëren we vertrouwen, zekerheid en een blijvende veilige werkomgeving, voor onze klanten en eigen medewerkers. Voor iedereen.

Ontdek wat we doen
"Dagelijks zorg ik voor het onderhoud en beheer van onze eigen materialen en de verkoop. Bestellingen worden geassembleerd voor verzending en onze eigen materialen keur ik voor gebruik. Door actief betrokken te zijn in deze processen, vergroot ik elke dag mijn kennis en kunde."
-
Dennis Westerhof
,
medewerker onderhoud & beheer
Medewerker staat in een industriële hal
Wat we doen

Specialist in adviseren, trainen en leveren van PBM's

Een totaalpakket aan service en expertise. Onze klanten vragen erom, dus bieden wij het. Onze collega’s op kantoor staan klaar met heldere antwoorden en goede service. Zo zorgen we dat iedereen met vertrouwen de juiste PBM’s aanschaft. Onze productspecialisten zijn hierin een sterke schakel. Zij creëren oplossingen én trainingen op maat. Met ons eigen PBM-magazijn is er altijd goede voorraad. En daarmee een snelle levergarantie.

Werken aan veiligheid op hoogte en in besloten ruimten, dat doe je samen. Wat staat je te wachten:

Inventarisatie

Elke inventarisatie is de basis voor een goed advies op maat. Zo kan de klant de PBM-oplossingen kiezen het beste passen bij hun situatie, wensen en mensen.

Demonstraties en passessies

Zelf zien, testen, ervaren. Dat helpt de klant op weg in kiezen en beslissen. Daarom komen we langs met onze PBM-bus. Of klanten komen naar onze locatie voor een demonstratie. We bieden de gelegenheid om verschillende PBM’s te ervaren en testen.

Training & opleiding

Naast het leveren van PBM’s, verzorgen we trainingen en opleidingen. Zodat klanten goed geïnformeerd zijn over het juiste gebruik van de aangeschafte PBM’s.

Medewerker aan het werk in het magazijn
Medewerker is aan het werk op de telefoon
Close up van rope access touwen
Medewerker pakt een harnas vast
Medewerker kijkt naar collega's die aan het werk zijn
No items found.
Onze ambitie

Onze ambities gaan ver. En tot op grote hoogte.

Ambitie nummer 1: de betrouwbare partner zijn voor professionals die veilig willen werken.

  • Voortdurend uitbreiden van ons assortiment om aan veranderende behoeften te voldoen.
  • Verstrekken van vertrouwd advies om op maat gemaakte PBM-oplossingen te bieden die uitblinken in effectiviteit en veiligheid.
  • Bieden van uitstekende klantenservice met snelheid, deskundigheid en vriendelijkheid.
  • Bevorderen van bewustwording over het belang van hoogwaardige PBM’s en het gebruik daarvan.